Halo

bubblornas ritual​

Halo-glaset är resultatet av samarbetet mellan Björksoda och NMASA Design. Ett glas vars design utformats för att bevara finessen av Björksodas bubblor när drycken serveras och skapa en visuellt tilltalande upplevelse som intensifierar kvaliteterna, nyanserna och smakerna hos den naturligt fermenterade björksaven.

Javier Masa på NMASA Design berättar själv:

”Allt började med Björksoda, en exklusiv mousserande dryck av ren av naturligt fermenterad björksav, ett värdefullt elixir från den svenska skogen. Den sticker ut för sin torra smak, unika karaktär och krispiga bubblor som är resultatet av dess dubbla fermenteringsprocess. Björksoda är ett hälsosamt alternativ till den som vill njuta av ett glas alkoholfria raffinerade bubblor!

Lockade av denna sensationella produkt fantiserade jag om idén att formge ett glas vars form skulle omfamna de unika egenskaperna av detta exklusiva mousserande elixir från den svenska skogen. Resultatet är Halo-glaset, ett delikat föremål inspirerat av århundraden av europeiska mousserande drycker, asiatisk keramik och skandinavisk design.”

Glaset HALO tillverkas än så länge småskaligt och på beställning. Är du eller din verksamhet intresserade av glaset Halo? Kontakta Javier Masa, på j.masa@nmasadesign.com.

Om NMASA Design – Javier Masa

Kreativ designstudio baserad i Malmö som fokuserar på förbättringen av människors livsmiljö och upplevelser genom design. NMASA:s experimentella tillvägagångssätt syftar till att ge innovativa lösningar och koncept som berättar inspirerande historier, utforskar hållbarhetsfrågor och tillför värde till varumärken och företag. Vårt arbete täcker många områden, från art direction och forskningstjänster till att konceptualisera och utveckla spännande idéer inom matdesign, inredning och mode.

fr_FRFrançais