Merci à

Ett varmt tack till Björksodans vänner i Lettland; Linards Liberts, Gatis Vanags och Eduards Meļakovs.

Leader Västra Småland

Gruppen för lokalt ledd utveckling, LAG, gav klartecken till det stöd som möjliggjorde övrig finansiering för uppstart och utveckling av Ängabackens Björksoda. De var även med och stöttade utvecklingsresan i projekt Destination Ängabackens Björksoda.

Sonarps Bygg och Måleri

Ett väldigt trasigt utrymme utanför tankrummet som inte använt på många decennier, blev våra nya fantastiska lokaler. Det vi aldrig trodde skulle vara möjligt, gick som en dans med hjälp av Sonarps Bygg & Måleri AB

Jonas Melcherson

För formgivningen av flaskan och etiketten i samarbete med Nom Agency. Och för formgivningen och produktionen av webbplatsen. Jonas är konstnär och formgivare. Han målar i olja och han gör grafisk identitet, logotyper, tidningsdesign och webbplatser för företag.

Mattias Bokinge

För de magiska bilderna på gården, flaskan och Ängabacken. Började fotografera för snart 25 år sedan. Trivs bäst i skog och mark. Gillar att rikta kameran mot fåglar och djur i miljö men även det stora och lilla landskapet.

Holst entreprenad AB

Enock Skogman är projektledaren som lett arbetet med anläggningen av Ängabackens Björksodas fina nya jordkällare. Han hittade jordkällaren ”Jordis” som Dahlgrens cementgjuteri i Skellefteå kunde leverera och projektledde det stora anläggningsarbetet.

Rommenås Trä och Snickeri

Andreas Thorstensson är snickaren som renoverat upp det nya tankrummet och byggt det stora buteljeringsbordet som tål väldigt många flaskor. Fick det hela att kännas genomförbart så snart han satte igång. Ett särskilt tack också till Andreas Thorstenssons svärfar Leif Landin som skötte den svåra avlastningen när alla flaskor levererades.

Lessebo Paper

Tack till Lessebo som bidragit med den fina lilla hättan som täcker kapsylen på Ängabackens Björksoda, i miljövänligt premiumpapper av björk.

Lövsjö Loghouse

Tack till Erik Hjärtfors på Lövsjö Loghouse som med kort varsel hjälpte till att ta fram enormt fina fat av en björkstam.

Sist men inte minst tackar vi Gabriella Carlson-Lönnroos som skötte Björksodans lansering i Stockholm i november 2019.

Publier sur Facebook
Partager sur Twitter
Partagez avec vos contacts sur Linkedin
Envoyer à un ami
fr_FRFrançais