Returpolicy för e-handeln björksoda.se

Vi på Björksoda strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga köpupplevelsen. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, erbjuder vi en följande returpolicy för att säkerställa att du kan returnera produkter och få en lösning.

 1. Returperiod Du har rätt att returnera produkter inom 14 dagar från det att du mottagit dem. För att vara berättigad till retur måste produkterna vara i oanvänt skick och i originalförpackning.
 2. Returprocess För att genomföra en retur, vänligen följ dessa steg:
  a) Kontakta vår kundtjänst: Skicka ett e-postmeddelande till [martina@bjorksoda.se]. Meddela oss att du önskar returnera en produkt och ange följande information: ordernummer, produktnamn och anledning till retur.
  b) Returhantering: Vår kundtjänst kommer att assistera dig med returhanteringen och ge dig instruktioner om hur du returnerar produkten. Du kan bli ombedd att skicka tillbaka produkten till oss eller i vissa fall kan vi ordna en hämtning.
  c) Återbetalning eller utbyte: När vi har mottagit och godkänt returen, kommer vi att genomföra återbetalningen till det ursprungliga betalningssättet. Om du önskar utbyte av produkten kommer vi att arrangera detta inom rimlig tid.
 3. Returkostnader Om returen beror på en defekt produkt eller en felaktig leverans från vår sida, kommer vi att stå för returkostnaderna. Om returen däremot sker av andra skäl, som ångrat köp eller felaktig beställning, kommer kunden att ansvara för returfrakten.
 4. Återbetalning Återbetalningen kommer att behandlas inom 14 dagar efter att vi har mottagit och godkänt returen. Observera att det kan ta ytterligare tid för återbetalningen att synas på ditt kontoutdrag, beroende på din betalningsmetod och bank.
 5. Undantag från returpolicy Följande produkter är undantagna från vår returpolicy:
  • Förbrukningsvaror som har öppnats eller använts.
  • Produkter som har anpassats eller tillverkats enligt dina specifika önskemål.
  • Produkter som har blivit skadade efter att de har levererats till dig på grund av felaktig användning.

Vi ber dig vänligen att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information angående returprocessen.

Observera att denna returpolicy gäller endast för köp gjorda via vår webbplats, bjorksoda.se.

sv_SESvenska