Tack till

Ett varmt tack till Mats Börjesson, Karin Edgarsson, Erik Anjou. Och sist men inte minst, Linards Liberts, Gatis Vanags och Eduards Meļakovs.

Leader Västra Småland

Gruppen för lokalt ledd utveckling, LAG, gav klartecken till det stöd som möjliggjorde övrig finansiering för uppstart och utveckling.

Sonarp Bed & Breakfast

Ewa-Britt Peterson,  delaktig i hela resan under produktutvecklingen. Som stöd i alla inköp av utrustning och som stöd med armar och ben.

Jonas Melcherson

För formgivningen av flaskan och etiketten i samarbete med Nom Agency. Och för formgivningen och produktionen av webbplatsen. Jonas är konstnär och formgivare. Han målar i olja och han gör grafisk identitet, logotyper, tidningsdesign och webbplatser för företag.

Mattias Bokinge

För de magiska bilderna på gården, flaskan och Ängabacken. Började fotografera för snart 25 år sedan. Trivs bäst i skog och mark. Gillar att rikta kameran mot fåglar och djur i miljö men även det stora och lilla landskapet.

Nom Agency

Byrån som kom att hjälpa Ängabackens Björksoda med det första lanseringseventet i Stockholm. Nom Agency är experter på kommunikation för mat, dryck och värdskap. Nom Agency har också varit ett ovärderligt bollplank i arbetet med designen av etiketten.

Holst entreprenad AB

Enock Skogman är projektledaren som lett arbetet med anläggningen av Ängabackens Björksodas fina nya jordkällare. Han hittade jordkällaren “Jordis” som Dahlgrens cementgjuteri i Skellefteå kunde leverera och projektledde det stora anläggningsarbetet.

Rommenås Trä och Snickeri

Andreas Thorstensson är snickaren som renoverat upp det nya tankrummet och byggt det stora buteljeringsbordet som tål väldigt många flaskor. Fick det hela att kännas genomförbart så snart han satte igång. Ett särskilt tack också till Andreas Thorstenssons svärfar Leif Landin som skötte den svåra avlastningen när alla flaskor levererades.

Lessebo Paper

Tack till Lessebo som bidragit med den fina lilla hättan som täcker kapsylen på Ängabackens Björksoda, i miljövänligt premiumpapper av björk.

Lövsjö Loghouse

Tack till Erik Hjärtfors på Lövsjö Loghouse som med kort varsel hjälpte till att ta fram enormt fina fat av en björkstam.

Publicera på Facebook
Dela på Twitter
Dela med dina kontakter på Linkedin
Mejla till en vän